مسئول واحد

  • سید شهاب الدین حسینی

شرح وظایف :

  • ویزیت و مشاهده تغذیه بیماران مبتلا به 18 بیماری اولویت دار( سوختگی، با زخم بستر، همودیالیز، سیروز کبدی، سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی، بیماریهای نورولوژی منجر به اختلال ، جراحی شکمی، دیابت،فشارخون و …)
  • تدوین و تنظیم گاواژ جهت حمایت تغذیه ای بیماران ناتوان در تغذیه دهانی
  • ناظر قرارداد خرید، طبخ و توزیع غذای بیمارستان و نظارت بر آمار و اسناد مواد غذایی
  • نظارت بر عملکرد واحد توزیع غذا و آشپزخانه جهت بهبود کیفیت غذای بیماران و پرسنل
    برگزاری کمیته تغذیه بالینی جهت تدوین خط مشی و برنامه عملیاتی واحد تغذیه و رژیم درمانی.