رشته علوم وصنایع غذایی
رشته صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی یکی از شاخه های مهم و کاربردی علوم غذایی است که به بررسی، نظارت و بهبود کیفیت مواد غذایی درتمام مراحل تولید، بسته بندی و عرضه می پردازد.
هدف این رشته، تضمین سلامت مصرف کننده از طریق کنترل دقیق بهداشت مواد اولیه، فرایندهای تولید و استانداردهای نگهداری است.
زمینه های تخصصی فارغ التحصیلان گرایش های مختلف علوم و صنایع غذایی
- آشنایی با مباحثی مانند:میکروبیولوژی مواد غذایی،شیمی تجزیه، کنترل کیفیت، سیستم های HACCP، استانداردهای ملی و بین المللی مواد غذایی و روش های نمونه برداری آشنا می شوند.
تعداد بازدید: 38
