• رشته علوم وصنایع غذایی

رشته صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی یکی از شاخه های مهم و کاربردی علوم غذایی است که به بررسی، نظارت و بهبود کیفیت مواد غذایی درتمام مراحل تولید، بسته بندی و عرضه می پردازد. 

هدف این رشته، تضمین سلامت مصرف کننده از طریق کنترل دقیق بهداشت مواد اولیه، فرایند‌های تولید و استانداردهای نگهداری است.

زمینه های تخصصی فارغ التحصیلان گرایش های مختلف علوم و صنایع غذایی 

 

  • آشنایی با مباحثی مانند:میکروبیولوژی مواد غذایی،شیمی تجزیه، کنترل کیفیت، سیستم های HACCP، استانداردهای ملی و بین المللی مواد غذایی و روش های نمونه برداری آشنا می شوند.