⭕️نشست تولید محتوای حمایت از ترویج تولید آرد ونان کامل برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه نشست تولید محتوای حمایت از آرد ونان کامل صبح شنبه 30 دی ماه با حضور سرپرست دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی، رئیس دانشکده بهداشت، رئیس اداره برنامه ریزی و هماهنگی امور اقتصادی فرمانداری یزد، مدیر اداره اجتماعی سازمان فرهنگی هنری شهرداری ، مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت و جمعی از صاحب نظران و کارشناسان مربوطه به میزبانی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی برگزار گردید.
در این نشست دکتر حسن مظفری رئیس دانشکده بهداشت با اشاره به جایگاه ویژه نان در رژیم غذایی مردم ؛ بر ضرورت تولید نان کامل و با کیفیت به منظور پیشگیری از بیماری های محتمله ناشی از مصرف نان ناسالم و غیراستاندارد اشاره نمود و به ویژگی های تولید و طبخ نان کامل پرداخت.
مهندس محسن دهقان رئیس اداره برنامه ریزی و هماهنگی امور اقتصادی فرمانداری یزد ضمن ارائه اقدامات انجام شده در زمینه تولید نان کامل به معرفی واحدهای تولیدکننده نان سالم در سطح شهر و لزوم حمایت از آنها پرداخت و افزود برای رسیدن به نتیجه مطلوب نیازمند فرهنگسازی و آگاهی آحادجامعه و تولید محتوای آموزشی در زمینه مضرات استفاده از نان سفید و لزوم استفاده از نان سبوس دار و کامل هستیم.
دکتر سیدمسعود موسوی سرپرست دبیرخانه سلامت وامنیت غذایی نیز با اشاره به سهم نان در سفره غذایی مردم استان به میزان حدود 60 درصد از سبد غذایی مردم افزود امروزه سازمان جهانی بهداشت از نان سالم به عنوان اصطلاح “نان درمانگر” قلمداد کرده که نقش به سزایی در کاهش بروز بیماری های غیر واگیر از جمله دیابت, سرطان و سکته های قلبی دارد لذا اهمیت سیاستگذاری و برنامه ریزی بر اساس شواهد علمی با تعامل ذینفعان و به دور از تصمیمات هیجانی ضروری به نظر می رسد و افزود فرمت ارائه محتوای آموزشی توسط دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی طراحی و جهت بهره برداری و آگاهی مردم در اختیار صاحب نظران قرار میگیرد.
در ادامه این نشست هر یک از مسئولین و صاحب نظران مربوطه به ارائه گزارش و پیشنهادات خود در این زمینه پرداختند.
📌روابط عمومی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *